De slagerij steeds van vader op zoon over is gegaan. Zo is slager de Best in 1936 begonnen met een slagerij in Afferden. In 1964 nam zoon Jos de slagerij in Bergen over. Na diverse verbouwingen en aanpassingen kwam de derde generatie aan het roer: Arno de Best. Met het behalen van diverse prijzen en oorkondes laat slagerij de Best zien dat zij al die jaren gewerkt hebben aan kwaliteit en innovatie.
Onze slagerij is een erkend leerbedrijf van de SVO. Samen met hen leiden wij jonge mensen op in het slagersvak. In 2005 is Arno als best geslaagd voor de prestigieuze opleiding ‘Meester Worstmaker’. Ook onze chef slager, Jack Goumans is in 2006 geslaagd voor deze opleiding. Rick Megens is in 2015 geslaagd voor de opleiding ‘Meester Worstmaker’ en volgt bij ons de opleiding worstmakerij. Hij zit nu in het 7e leerjaar voor het ‘vakdiploma slager’. Ook is Gijs Martens bij ons begonnen als leerling, hij volgt nu de opleiding ‘productie medewerker’.
Ons rund- en varkensvlees komt nog bij de boer vandaan. Voordeel hiervan is dat de lijn van dier tot consument kort is, zodat wij altijd dezelfde kwaliteit kunnen leveren en een goede controle hebben op het vervoer en de verwerking van het vlees. Kortom; wij weten wat voor vlees wij in de kuip hebben.
Slagerij Arno De Best
Mosaique 3
5854 AW Nieuw-Bergen
info@slagerijdebest.nl
0485-341367
Openingstijden:
Maandag 08.30 t/m 18.00 uur
Dinsdag 08.30 t/m 18.00 uur
Woensdag 08.30 t/m 18.00 uur
Donderdag 08.30 t/m 18.00 uur
Vrijdag 08.30 t/m 18.00 uur
Zaterdag 08.30 t/m 16.00 uur
Zondag gesloten